Thursday, May 31, 2012

H&M fall/winter 2012 showroom

Find the latest women's terylene blazer online with Oasap, shop for women's worsted blazer, terylene blazer, cotton blazer, white blazer, blue blazer and black blazer.

Danas sam prisustvovala predstavljanju H&M-ove jesensko/zimske kolekcije za 2012. u showroom-u. Ovim putem se zahvaljujem na pozivu. :)
Što se tiče same kolekcije, H&M standardno nastavlja oduševljavati svojim komadima. Tako će ove jeseni jedno od temeljnih odjevnih obilježja biti odnos minimalizma i maksimalizma, vidljiv u uglađenim isklesanim siluetama u kombinaciji s drskim oblicima i samouvjerenim ukrasima. Hlače kao nezaobilazan komad dolaze u klasičnom obliku sa zatvaračem na zglobu do tajica živih boja s prirodnim printovima. Tekstura igra važnu ulogu na majicama i kardiganima, a ključni modni dodaci poput kape opšivene kamenčićima, bižuterije ili dodaci za ramena s kamenčićima maksimalno će istaknuti i najelegantniju minimalističnu kombinaciju.
Što se tiče muškog dijela kolekcije, najvažnije je spomenuti odijelo koje ove jeseni postaje najsvestraniji komad muške garderobe.
Prepuštam vas slikama...



No comments:

Post a Comment